Μασάζ στο σπίτι

Professional Massage Athens/Επαγγελματικό Μασάζ Αθήνα

Επαγγελματικό Μασάζ Στο Σπίτι

Ψάχνετε για ανακούφιση μετά από μια δύσκολη μέρα; Προγραμματίστε την επαγγελματική συνεδρία μασάζ από την άνεση του σπιτιού σας!

Σταματήστε να χάνετε χρόνο ταξιδεύοντας στο SPA.”

Το μασάζ στο σπίτι σας βοηθά να χαλαρώσετε πλήρως στον χώρο σας. Δεν χρειάζεται να οδηγείτε πριν ή μετά τη θεραπεία. Αυτές τις μέρες, λόγω της μεγάλης κινήσης στα μέσα κοινωνικής μεταφοράς, η κράτηση ενός ραντεβού μασάζ στο σπίτι είναι πολύ πιο άμεση. Καθώς όλοι μας γνωρίζουμε, ότι η μετακίνηση σε ώρες αιχμής έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και τη σωματική μας υγεία.

Ποιότητα Μασάζ

Πολλοί από εμάς αντιλαμβάνονται ότι στα SPA, οι θεραπευτές μασάζ μπορούν να έχουν έως και 6 πελάτες την ημέρα. Συνεπώς, έχουν περίπου 20 λεπτά μεταξύ των πελατών για να αλλάξουν τα σεντόνια και να ετοιμαστούν για το επόμενο άτομο. Γενικά, τα μασάζ που προσφέρουν μειώνονται σε ποιότητα όσο περνάει ο χρόνος. Αντιθέτως, οι θεραπευτές μασάζ κατ’οίκον λόγω του χρόνου μετακίνησης μεταξύ των ραντεβού, προλαβαίνουν να ξεκουραστούν ψυχικά και σωματικά, με αποτέλεσμα να παρέχουν το καλύτερο δυνατό και ποιοτικό μασάζ στο σπίτι.

Εξατομικευμένη Προσοχή

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης των υπηρεσιών μασάζ κατ’οίκον, είναι ότι οι θεραπευτές έχουν μια καλύτερη εικόνα για τις προσωπικές σας ανάγκες και τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειάζεστε. Συνεργάζεστε απευθείας με τον θεραπευτή μασάζ αντί με έναν ρεσεψιονίστ στο SPA. Μέσα από αυτή την συνάντηση, ο θεραπευτής μπορεί να μάθει για τις προσωπικές σας επιλογές και να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απολαύστε έναν πιο εξατομικευμένο χρόνο με τον εαυτό σας!

Η θεραπεία μασάζ στο σπίτι είναι πιο ιδιωτική. Ένας θεραπευτής μασάζ που εισέρχεται στον χώρο σας μπορεί να πάρει μια εικόνα και από τον τρόπο ζωής σας.
Είναι δεδομένο ότι στον χώρο σας, είστε εσείς ο ρυθμιστής της ατμόσφαιρας που σας περιβάλλει. Ωστόσο, στα δημόσια κέντρα μασάζ μπορεί να μην είστε τόσο σίγουροι εαν ακούγονται όλα τα αιτήματά σας. Άρα με μια συνεδρία στον χώρο σας, γίνεται σαφές ότι έχετε πολύ μεγαλύτερη ευελιξία ως πρός τη θεραπεία.